По-рано тази година Сам Нийл обяви, че може би не му

...
По-рано тази година Сам Нийл обяви, че може би не му
Коментари Харесай

След тежката диагноза - страхува ли се от смъртта Сам Нийл

По-рано тази година  Сам Нийл разгласи, че може би не му остава още доста живот, тъй като от известно време се бори с рядко заболяване на лимфната система.
 Сам Нийл, неходжкинов лимфом и Did I Ever Tell You This - биографичната книга, която оказва помощ на артиста да се оправи с тежкото заболяване
Тежката диагноза, с която се сблъска Сам Нийл

Актьорът от " Джурасик парк " издава биографична книга

Няколко месеца по-късно 76-годишният артист даде изявление за Australia Today, че лекуването му е дало резултат и ракът се намира в ремисия. Лекарите обаче са му споделили, че в даден миг лекарството, което приема и му оказва помощ, ще спре да работи и болестта ще се върне.

Въпреки това Сам Нийл твърди, че не се опасява от гибелта. Не се е страхувал даже когато химиотерапията е станала причина да загуби цялата си коса. Но смут изпълва артиста, когато си намерения за отдръпване от специалността.
 Снимка 638208

Затова макар здравословните си проблеми през последната година, Нийл продължава да работи, като преди стачката на актьорите в Холивуд е бил ангажиран по кино лентата Apples Never Fall. Както и по втория сезон на сериала The Twelve.

В момента Сам Нийл не обича да приказва доста за битката с рака, тъй като тя не е нещо, върху което има надзор. А по време на химиотерапията е решил да стартира да написа автобиографията си Did I Ever Tell You This?, която излезе през март, пише Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР